Cum să-mi creez un cont pentru a cumpăra de pe www.jadeonline.ro ?
Pentru a-ți crea un cont, mergi pe bara neagră din dreapta sus, fă click pe "cont nou", completază apoi toate câmpurile necesare, apoi apasă buronul galben din dreapta jos " Continuare", după ce ai bifat rubrica cu "am citit și sunt de acord cu "Pilitica de confidențialitate" și te-ai familiarizat cu aceasta.
Vei primi apoi în scurt timp pe mail confirmarea creării contului. Acum ești înregistrat  ca și cumpărător și gata pentru a cumpăra.
 

Pot face comenzi telefonice?

DA. Sigur. puteti plasa comenzile si prin intermediul telefonului, la numarul 0733 858 278 , in orice zi si la orice ora.

 

Ce taxe am?
Pentru toate comenzile există o taxă care acoperă expedierea, manevrarea și transportul produselor. Această taxă este in prezent 25 RON. Taxa este aceași , indiferent cât de mult clientul va comanda.
 

Nu ma pot loga
Nu vă puteți conecta cu aceași adresă de mail cu care v-ați înregistrat pe www.jadeonline.ro ? Amintiți-vă să scrieți cu litere mici.Nu ai parola corecta? Puteți solicita oricând o nouă parolă, faceți click pe "parolă uitată".
 

Pot modifica comanda sau datele de client?
Se pot face modificari ale comenzii dumneavoastră, în maxim 24 ore de la plasarea comenzii. Contactati-ne la numărul de telefon 0733805905. Puteți schimba datele dumneavoastră de client atunci când comandați sau după ce va autentificați in contul dumneavoastră.

© 2018 Design by VARU' .