Returnare Produse

Conform legislatiei in vigoare, Cumparatorul poate returna produsele Razvan Ciobanu in termen de 14 zile lucratoare de la primirea Produsului, in baza unei notificari scrise prealabile.

Produsele vor fi returnate in conditii bune, neutillizat. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului.

ATENTIE!!! Nu primim retur produsele purtate sau deteriorate; cu eticheta din material sau eticheta din carton rupra sau prinsa deferit decat modul in care a fost expediata; murdare/patate de deodorant, de fond de ten sau produse make- up; cu miros de parfum sau deodorant.

Razvan Ciobanu Online Shop işi rezerva, conform O.G. 130/2000 dreptul de a nu accepta retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, produse din piele, genti, portofele şi in general alte accesorii.

Clientul poate returna produse livrate in marimi eronate, spre a fi inlocuite cu unele corecte, acest retur urmand regimul unei comenzi obişnuite. In cazul in care marimea solicitata nu este disponibila, Razvan Ciobanu Online Shop va returna contravaloarea produsului.

Ambalati corespunzator intr-un singur colet produsele pe care doriti sa le returnati. Coletul cu produsele returnate va fi expediat pe adresa pe care o veti primi de la noi, dupa ce ati completat si trimis formularul de mai jos. Produsele returnate vor fi insotite obligatoriu de o copie dupa factura fiscala emisa de Razvan Ciobanu Online Shop.

Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 14 zile, luand in considerare inclusiv durata transportului spre sediul Razvan Ciobanu Online Shop. Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu indeplinesc conditiile sus mentionate.

Contravaloarea returnului va fi platita de catre Razvan Ciobanu Online Shop, in contul bancar indicat de client in notificarea scrisa (cererea de retur). Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Contravaloarea returnului va fi platita de catre Razvan Ciobanu Online Shop in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare:

© 2018 Design by VARU' .